Ei alastonta miestä minun kotiini siivoamaan, kiitos... Mies saa tulla toki, mutta tosiasiahan on, että en ainakaan minä voisi nauttia aamukahvistani, jos joku terttu moppaisi kulkuset helkkyen nenän edessä... ei, ei... Vaatetta olla pitää, mutta ei ihan mitä tahansa. Miehiltä pitäisi lailla kieltää alushousut, ne pikkupikkupöksyt. Jos naisista sanotaan, että sukkahousut on seksintappajat, niin kyllä väittäisin, että miesten alushousut tekee sen vielä tehokkaammin. Täytyy olla melkoisen himokkaassa tilassa tai äärimmäisessä puutteessa, että kykenee katselemaan miehen roikistelua sloggeissa...

Siispä esitän vetoomuksen kaikille maailman tai ainakin Suomen tertuille: Heittäkää helvettiin alushousunne ja käyttäkää boksereita! Mutta ei niitä lörpöttäviä malleja, vaan timmejä, kiitos. Uskon, että koko suomen naiskansa kiittää ja kotiolotkin paranee :)

Samaan syssyyn voin yhtyä Jokisen kommenttiin farkuista. Tosin joitakin poikkeuksia löytyy housumallistossa, mutta niitä on harvassa, joille hyvin istuvat työhousut tai maastokuvioiset herkkupeppuhousut sopivat (näitäkin on nähty).

Tänään oli aika surkea terttupäivä. Vain yksi mainittava tapaus, jo aiemmin Jokisen mainitsema "kalastaja" bongattu, kylläkin ilman farkkuja tänään. Menköön nyt tämän kerran vielä, jos lupaa ja vannoo, että ens kerralla tulee taas farkut jalassa esiin, niin voin yrittää koota itseni ja tarkastaaa peräosaston.

Vielä ei sovi kuitenkaan tämän päivän suhteen heittää kirvestä kaivoon, sillä onhan tässä vielä ilta aikaa bongata muutama mukiinmenevä terttu. Tosin harvemmin ne tänne kotiin tulla tupsahtaa, mutta niinkin on joskus käynyt. Toivossa on siis elettävä :)

Nyberg